29 "China Brons koper geld geluk Honden Foo Leeuw wierookvat Wierookbrander standbeeld gift arts ambachten decoratie

29 "China Brons koper geld geluk Honden Foo Leeuw wierookvat Wierookbrander standbeeld gift arts ambachten decoratie

SKU: p200

Nieuw product

€2 429.00 €1 700.30
Tags: Goedkoop 29 "China Brons koper geld geluk Honden Foo Leeuw wierookvat Wierookbrander standbeeld gift arts ambachten decoratie, Hoge Kwaliteit 29 "China Brons koper geld geluk Honden Foo Leeuw wierookvat Wierookbrander standbeeld gift arts ambachten decoratie, Chinese Beelden & Sculpturen Leveranciers.


beschrijving:
materiaal: brons
maat: Hoogte 75 cm. Lange 75 cm. breedte 40 cm.
gewicht: 30 KG ---- opgenomen het gewicht van de verpakking
staat: Zeer Goed.
verzendkosten door EMS/UPS/TNT/Fedex/DHL (7-12 dagen): Gratis
welkom om mijn winkel
over ons
In mijn winkel, er vele prachtige items dat wachten op u, voornamelijk actief in de externe waarde van een collectie bronzen, porselein, zilver, cloisonne, militaire benodigdheden, boeddhistische standbeelden, boeddhistische levert en accessoires zoals oude familie ornamenten ambachten. ik zal mijn best om ze een een en welkom join de concurrentie en vertrouwen order!
over Ons
lees meer over wie we zijn en wat we stand voor. vertrouwen over inkoop van een gerenommeerde bedrijf met vele tevreden en trouwe klanten.
hier is een chinese fengshui bronze rijkdom geld yuanbao Paard Pull kool geluk standbeeld, het in goede staat, en werd gemaakt door vakmensen in traditionele stijl met fijne handcrafts. dit is een grote stuk van waardevolle collectie, een waardevolle persoonlijke alter of een zeer goed aanwezig. de handwerk is zeer fijn met incredible detaillering. niet missen deze kans om it. wens u geluk!
vereerd Klanten: welkom onze winkel en genieten winkelen in " Smile ". We hebben gevonden een interessante kans te verkopen verschillende soorten collectibles en Antiek overzeese op regelmatige basis. hoewel Ik ben nieuw hier maar We begrijpen de Eerlijkheid en Oprecht is belangrijker voor overal. onze familie Beginnen zakelijke in Beijing en Tibet Sinds vele jaar geleden ook genieten collection van overal. In mijn winkel, er vele prachtige items dat wachten op u, voornamelijk actief in de externe waarde van een collectie bronzen, porselein, zilver, cloisonne, militaire benodigdheden, boeddhistische standbeelden, boeddhistische levert en accessoires zoals oude familie ornamenten ambachten. ik zal mijn best om ze een een en welkom join de concurrentie en vertrouwen order!
internationale Kopers:
invoerrechten, belastingen, en kosten niet inbegrepen in de prijs of verzendkosten. deze kosten zijn de verantwoordelijkheid van de koper
controleer met uw land douanekantoor te bepalen wat deze extra kosten zullen voorafgaand aan bieden/kopen
deze kosten zijn normaal verzameld door het leveren vracht (verzending) bedrijf of wanneer u halen de item-neem ze NIET verwarren met extra verzendkosten
beleid
alle items kwalificeren voor onze 30 dag tevredenheidsgarantie tenzij anders in de product lijst. alle items zijn gegarandeerd in gloednieuwe staat op de ontvangst van aankoop. als er problemen of als u niet 100% tevreden met de item, gelieve ons onmiddellijk zodat wij een vervanging of een terugbetaling van de item.
OPMERKING: Alle items terug moeten in originele verpakking met alle accessoires, papierwerk, en inhoud oorspronkelijk verzonden met de item. schade veroorzaakt door de koper niet onder dit beleid.

  • Soort Unit: stuk
  • Gewicht Pakket: 30.0kg (66.14lb.)
  • Afmeting Pakket: 85cm x 85cm x 50cm (33.46in x 33.46in x 19.69in)

  • Regionale eigenschap: Porselein
  • Materiaal: bronde
  • Thema: Mascotte

Gerelateerde producten

Bestsellers